Render[in]

Render[in] is een volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro met Real Time preview. Render[in] is snel, gemakkelijk in gebruik en werkt met de instellingen vanuit SketchUp, zoals geometrie, camera, zon, kleuren, texturen, etcetera. Je hoeft eigenlijk alleen maar te renderen! Vergelijk hier de verschillende renderproducten en kies wat het beste bij je past. 

Bekijk hier de verschillende visualistie mogelijkheden en kies wat het beste bij u past!  

 

Render[in]

Render[in] is een volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro met Real Time preview. Render[in] is snel, gemakkelijk in gebruik en werkt met de instellingen vanuit SketchUp, zoals geometrie, camera, zon, kleuren, texturen, etcetera. U hoeft eigenlijk alleen maar te renderen!

 

Volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro.


Render[in] is een volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro met Real Time preview. Render[in] is snel, gemakkelijk in gebruik en werkt met de instellingen vanuit SketchUp, zoals geometrie, camera, zon, kleuren, texturen, etcetera. U hoeft eigenlijk alleen maar te renderen! Daarnaast kunt u met Render[in] specifieke eigenschappen toekennen, zoals reflectie, lichtpunten, lichtspots en een 3D wolkenlucht. 

Met Render[in] kunt u:

  • Snel hoge resolutie afbeeldingen creëren;
  • Snel interactieve 360 graden panorama's (iVisit 3D) creëren voor gebruik op het web, iPad en iPhone;
  • Bestaande SketchUp parameters gebruiken en nieuwe toevoegen;
  • Een fotorealistische setting met 3D wolkenlucht creëren;
  • Kunstmatige lichtbronnen creëren;
  • Het eindresultaat in een voorbeeldscherm bekijken.