Enscape rendersoftware

Enscape voor Windows

Enscape is dé real-time rendering plugin voor Revit én SketchUp Pro. Je presenteert met een druk op de knop het ontwerp en brengt dit tot in de kleinste details in real-time tot leven.

Met Enscape kun je Live door je ontwerp lopen en de ruimtes laten zien en bespreken met de klant. Aanpassingen van een muurtje dat groter of kleiner moet worden, kleuren van de tegels aanpassen kun je direct in Revit doorvoeren. Alle veranderingen worden in  tienden van seconden in Enscape getoond

Wilt je de klanten echt versteld laten staan?
Laat het ontwerp zien in VR. Toon het ontwerp virtueel met de HTC Vive of Oculus Rift! Render plugin voor Revit én SketchUp Pro. Zo presenteer je eenvoudig je project.
Ontwerpen renderen in seconden in plaats van uren en in real toime aanpassingen maken.
Virtual Reality voor BIM.

MAAK ER KUNST VAN

Met de real-time render technologie zul je iedere klant verrassen, zelfs bij veranderend daglicht. Het is niet nodig om je perspectief nauwkeurig te bepalen voordat je gaat renderen. Gewoon enscape starten en ga naar de plekken waar je wilt zijn. Het is gaaf en volledig dynamisch. Met Enscape wordt het eenvoudiger en klanten worden blij als ze hun project zo kunnen bekijken.

MET EEN KLIK NAAR VR

Geef je klanten de VR beleving alsof het project al is gebouwd. Met Enscape en de  Oculus Rift / HTC VIVE loop je met een klik door je gebouw. 
Stop met tekeningen uitleggen en begin met het verbazen van je ideen met de virtuele beleving van het project.

DEEL JE ENSCAPE WALKTHROUGH

Enscape loopt gewoonlijk naast Revit of SketchUp, waarbij alle veranderingen in het ontwerp direct worden doorgerenderd. Maar je kunt ook de Enscape Walkthrough delen als een standalone op te starten bestand met je collega's of klanten. Dan kunnen ze het werk bekijken en zelfs het daglicht aanpassen.

PANORAMA EN CARDBOARD

Deel binnen enkele seconden gave 360° panorama's met collega's en klanten. Met enscape genreer je panorama's zowel in stereo als mono. Die sla je op als bestand of in de Cloud, waar ze te openen zijn met een link. er is geen speciale app nodig, zelfs voor een cardboard.

Hoe werkt het?

1. START REVIT, SKETCHUP, RHINO OR ARCHICAD …en open je project
2. GA NAAR DE ENSCAPE PLUGIN …en druk Start
3. LOOP DOOR JE PROJECT …en verbaas je klant

Systeemeisen

Windows 7 tot 10

Processor > 2.4 GHz
Geheugen 8 Gb of meer
Videokaart: 100% OpenGL Videokaart > 2Gb (kies de Nvidia Kaarten in de shop)