ViaCAD

VIACAD, GOED EN BETAALBAAR!

Bent je op zoek naar 2d en 3d ontwerptool, maar heb je geen zin om vele honderden euro’s uit te geven? Dan is ViaCAD van Punch een goed alternatief. Met deze gebruiksvriendelijke software maak je binnen een handomdraai 2D en 3D modellen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke lage prijs! 

 

ViaCAD Pro V11

In het programma zit alle functies die u mag verwachten van een goed CAD programma, maar gecombineerd met wat meer uitgebreide modelleer functies. Ook zit er standaard een mooie collectie van materialen en texturen, zodat je niet alleen kunt ontwerpen, maar ook nog eens schitterende fotorendering kunt maken.

 

Enkele Unieke voordelen van ViaCAD!

1. Eenvoudig te gebruiken op Windows én Mac 
2. Boordevol functies voor curven, oppervlakken, solids 
3. De ontwerpgeschiedenis blijft behouden en je ontwerp is achteraf altijd makkelijk te wijzigen
4. Automatische 2D tekeningen die gekoppeld zijn aan, en meewijzigen met, het 3D model 
5. Geintegreerde fotorendering 
6. Ontwerp in eenvoudige polygonen en ViaCAD Pro maakt er automatisch een organische vorm van
7. Vele uitwisselingsmogelijkheden, bijvoorbeeld met SketchUp en Rhinoceros

 

ViaCAD Pro is te gebruiken in elke industrie

Voor alle industrieën is deze ontwerpoplossing te gebruiken. Door de eenvoudige interface kun je jezelf volledig concentreren op het model en hoef je geen zorgen meer te maken om de software. De innovatieve gebruikersinterface zorgt ervoor dat je gemakkelijk aan de slag kunt met de software, ook de beginnende ontwerper zal snel uit de voeten kunnen met deze software.

 

Groot Gebruiksgemak met ViaCAD Pro

Door een combinatie te kiezen van 2D en 3D modelleer tools kunt je met ViaCAD Pro bijna elke gewenste vorm maken. Door de boomstructuur in de ontwerpgeschiedenis kunt u nog snel aanpassingen maken. Ook is het mogelijk om de speciale tools voor oppervlaktes te gebruiken, wanneer er geen ontwerpgeschiedenis is.

 

Compatible met bijna alle bestandformaten

ViaCAD Pro kan data delen met AutoCAD™ en Adobe Illustrator™. ViaCAD Pro gebruikt bestanden als SAT, IGES, STEP en DWG/DXF. Voor facet gebaseerde systemen exporteert ViaCAD Pro naar bestandsformaten als OBJ, STL en VRML. Deze laatste bestanden worden veel gebruikt voor 3D-Prints.

 
ViaCAD Pro ViaCAD Pro ViaCAD Pro 

 

Via CAD 2D/3D

Nu kan iedereen eenvoudig op de computer 2d en 3d modellen met ViaCAD ™ 2D/3D, ongeacht design-ervaring. Deze software biedt een naadloos huwelijk tussen 2D en 3D om je te helpen om jouw geschetste ideeën in 3D te realiseren. Krachtig maar eenvoudig te gebruiken 3D-tools en vernuftige hulpmiddelen zoals de Logicursor helpen je bij het maken van doorgewinterde ontwerpen en zorgen dat je compatibel bent met andere systemen om ontwerpen te delen.

 

Enkele Features van ViaCAD 2D/3D

• 3D modellen voor prototyping met 3D printers
• Mechanische onderdelen
• DIY projecten: 3D-modellen van meubilair en werkbanken
• Architectonische tekeningen voor het opstellen van documenten, indelingen en 3d visualisatie
• Uitvindingen: Maak eenvoudig 3D-modellen van uw concepten
• Educatief: tekeningen en 3D modellen voor wetenschap & opleiding
• Voorwerpen voor gebruik in game development studio's

 

 
ViaCAD 2D/3D ViaCAD 2D/3D ViaCAD 2d/3d 

 

vergelijk hier ViaCAD 2D/3D en ViaCAD Pro