SketchUp Pro

Ga nu aan de slag met SketchUp Pro!

SketchUp is het ideale product om gemakkelijk en snel te werken. SketchUp is meer dan een tekentool waarmee je kunt schetsen. Met SketchUp kun je heel nauwkeurige spectaculaire modellen, doorsnedes en animaties maken. SketchUp is te gebruiken op zowel MAC als Windows. 

SketchUp maakt ontwerpen eenvoudiger

Je kunt SketchUp gebruiken vanaf het eerst ontwerpidee tot het einde van het ontwerpproces. Ontwerpen, detaileren of documenteren Sketchtup kan alles. Wanneer je tekeningen nodig hebt, gebruik dan SketchUp Pro.

 

6 redenen om te kiezen voor SketchUp Pro

  • Wordt goed in zeer korte tijd! Moeilijke tekentools zijn verleden tijd. SketchUp Pro is de gemakkelijkste 3D tekentool!
  • Wordt 1 met je 3D Model! SketchUp is ontworpen als extensie van je eigen handen. Teken wat je wilt en hoe je het wilt!
  • Modellen met een hoog detailniveau! SketchUp is nauwkeurig tot op een duizendse millimeter zodat jij kunt ontwerpen met het gewenste detailniveau.
  • Maak tekening met SketchUp! Wie denkt dat SketchUp alleen voor 3D modellen geschikt is heeft het mis. Plattegronden, doorsnedes, details maak het in SketchUp Layout.
  • Te gekke presentaties maken? In SketchUp Layout kun je de gemaakte modellen meteen in een presentatie zetten. 
  • Maak walkthroughs! Gebruik SketchUp Pro om je modellen om te zetten in Walkthroughs. Creëer de unieke ervaring om door ontwerp heen te lopen.
  • 3D Modellen nodig? het 3D warehouse is de grootste 3d modellen bibliotheek ter wereld.

 

SketchUp Pro is voor iedereen.

- Architectuur - Bouwbedrijven - Overheid
- Landschap & Tuin - Interieur Design - Retail inrichting
- Evenementen - Gaming - Facilitair
- Meubelontwerp - Scheepsbouw - Logistiek

 

Bekijk hier de verschillen tussen SketchUp Make en SketchUp Pro