Autodesk Onderhoudsplan

 

Vraag hier vrijblijvend een offerte voor je overstap van Maintenance Subscription aan.

Betaal je ook teveel voor het Maintenance Subcription? Wil je een goedkoper onderhouds plan op de autodesk software? Vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan!

* Verplichte velden

 


 

Andere naam, maar met de vertrouwde voordelen!

Lees hieronder wat dat voor je inhoudt.

 

Automatische upgrades zijn onderdeel van het Autodesk Subscription

Aangezien Autodesk de mogelijkheid om upgrades aan te kopen niet meer aanbiedt, en gaat overstappen naar een abonnement, is het grootste voordeel van uw abonnement, de automatische upgrades. Je ontvangt automatisch alle upgrades die tijdens de abonnementsperiode beschikbaar komen. Je bespaart geld omdat dit de goedkoopste manier is om bij te blijven.

 

Cloudvoordelen 'Autodesk A360'

Slimmer werken zonder dat je aan de desktopcomputer bent gebonden. Krijg gedurende de looptijd van je Autodesk abonnement toegang tot aanvullende services in de cloud, zoals snellere rendering en visualisatiemogelijkheden, samenwerkingstools en beveiligde opslag.

 

Flexibele toegang met het Autodesk Subscription

Flexibel werken komt steeds vaker voor. Het is dus belangrijk dat je toegang kunt krijgen tot vorige en huidige versies van de software op je werkcomputer, en dat je die software kan installeren op jouw andere computers en op iedere plek kunt gebruiken.

De mogelijkheid om snel toegang te krijgen tot vorige versies van Autodesk-software laat je ook toe om te werken met klanten die niet altijd de nieuwste Autodesk-technologie gebruiken in hun projecten. Het Autodesk Subscription biedt flexibele gebruiksrechten voor je licenties (toegang tot vorige versies, de mogelijkheid om de software thuis of in het buitenland te gebruiken) om je toegang te geven tot de juiste tools op het juiste moment, waar je ook bent .

 

Het abonnement biedt ook technische hulp die je nodig hebt!

Krijg deskundige technische ondersteuning om problemen op te lossen en projecten in goede baan te leiden. Het Autodesk abonnement omvat de basisondersteuning Autodesk Basic Support, waarmee je productspecialisten kan contacteren voor alle vragen rond installatie, configuratie, probleemoplossing en andere onderwerpen, waardoor de downtime geminimaliseerd wordt en je productiviteit verhoogd wordt. Verder kun je rekenen op de ondersteuning van CADkoop. Gratis waar dat kan, betaald daar waar nodig! 

Beheers de kosten met het abonnement.

Het Autodesk Subscription laat je toe om de operationele softwarekosten van je bedrijf beter te voorspellen, want het houdt je op een gebruiksvriendelijke manier steeds up-to-date met de nieuwste Autodesk software, en dat tegen een lagere prijs. Geen investering nodig, "Pay as you go" Of je nu voor een contract van één of meerdere jaren kiest, de kosten zijn vastgelegd en perfect voorspelbaar voor de gehele periode.

 

Ga aan de slag met je gepersonaliseerde klant portaal: Het Autodesk Account.

Het Autodesk Account geeft je toegang tot administrative tools voor het beheer van Het Autodesk Subscription. Contract managers en Software Coordinators kunnen gebruik maken van een set management- en rapporteringstools.