Abonnement

Software gebruiken zonder investeren!

Wat is er mooier dan de software te gebruiken, zonder dat je de investering moet doen, met daarbij ook nog het onderhoud op de software?
– Het gebruik van een abonnementen model zorgt ervoor dat je zonder investering aan de slag kan.
– De abonnementskosten kunnen in je project of uurtarief worden doorberekend.
– En als er voor een project een extra licentie nodig is, kun je voor die bepaalde tijd bij-huren.
– Zijn de CAD werkzaamheden gestopt, dan verleng je gewoon je abonnement niet.
– Met een abonnement kun je altijd met de laatste versie werken, maar hoeft niet natuurlijk. 

Autodesk Prijsgarantie
Het is mogelijk om een abonnement voor 3 jaar te verlengen. Hiermee voorkom je prijsstijgingen gedurende de contract periode. 

Autodesk heeft twee vormen van abonnementen
1. Met een Autodesk Subscription heb je een abonnement met een bepaalde looptijd. Aan het einde stopt de licentie automatisch, tenzij je verlengt.
2. Met een Autodesk auto-renewal (we noemen het zorgeloos abonnement) heb je een echt abonnement dat automatisch verlengd wordt. Hiermee voorkom je vervelende verrassingen op het moment dat je tot de ontdekking komt dat de software niet meer opstart.

Je kan op een productieve manier werken met de laatste updates en versies, zowel thuis als op het werk. Je krijgt toegang tot Autodesk 360, kan je gebruik maken van Global Travel Right en kan je tot maximaal 3 versies terug downloaden en installeren.

SketchUp maintenance; de voordelen
Met een onderhoud op je sketchUp software ben je altijd verzekerd van de laatste software. Je kan op een productieve manier werken met de laatste updates en versies, zowel thuis als op het werk.

Super Service
Als je het abonnement tijdig verlengd kan je kosteloos gebruik blijven maken van de expertise van onze de Nederlandstalige ondersteuning. Wij kunnen je ook helpen met registratie en activatie van de software.

Verleng op tijd
Het is belangrijk om het abonnement op tijd te verlengen. Hiermee voorkom je dat het Autodesk abonnement geen toegang meer geeft tot de software en de download mogelijkheden maar ook onze ondersteuning. Wil je het abonnement wijzigen? Laat het ons snel weten.
LET OP: Vervallen contracten kunnen niet meer worden verlengd.

Het proces
Deze factuur ontvang je ca. 60 dagen voor het aflopen van het abonnement. We houden rekening met een maximale betaaltermijn van 30 dagen. Wij vragen om het bedrag {TotaalBedrag} uiterlijk op {Vervaldatum} te voldoen. Zo hebben wij voldoende tijd over om het abonnement op tijd te verlengen.
Als de betaling is gedaan, zullen we je abonnement inkopen. Het kan zijn dat je op tijd hebt betaald, maar dat je tot 2 weken voor de renew-datum nog een e-mail krijgt van Autodesk over de verlenging. Je hoeft daarop geen actie te ondernemen.
De verlenging van je abonnement zal binnen 2 weken voor de vervaldatum worden geleverd.

Automatische incasso
Heb je een abonnement met automatische incasso, dan voorkom je het verlopen van het abonnement. Je ontvangt niet 60 dagen, maar ca 21 dagen voor de renew-datum de factuur, die via het incassoproces wordt voldaan. Je hoeft deze factuur niet zelf te voldoen.

e-learning voor Autodesk software
Met een e-learning is het mogelijk om tegen geringe kosten je kennis up to date te houden en de software optimaal te gebruiken. CADkoop biedt de mogelijkheid om online Nederlandstalige trainingen te volgen. Voor CADkoop klanten met een actief abonnement geldt een speciale regeling. Gedurende 12 maanden heb je toegang tot alle e-learning modules voor een bedrag van € 100,00 per licentie, voor alle gebruikers in het contract. Meer informatie kan je vinden via deze link http://www.cadkoop.nl

Tot slot
Wij vertrouwen erop jou zo volledig mogelijk en tijdig te hebben geïnformeerd. Ben jij niet de juiste persoon die deze factuur moet ontvangen, heb je vragen over de inhoud van de e-mail of de bijgesloten factuur? Wij horen het graag!

Met vriendelijke groet,

CADkoop abonnemententeam
+31 88 494 66 80

abonnementen@cadkoop.nl
www.cadkoop.nl

Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.