Revit LT

Ga goedkoop BIMmen met Revit LT

Met Autodesk AutoCAD Revit LT kun je de ontwerpen in een virtuele omgeving creëren en bekijken, waardoor je beter inzicht krijgt in het gebouw en daarmee kun je nog beter je ideeën communiceren met de opdrachtgevers.

Revit LT of Revit

De keuze voor Revit of Revit LT is afhankelijk van wat je met de software wilt gaan doen. Het grootste verschil tussen beide programma’s betreft het samenwerken in één model. Gelijktijdig samenwerken in één model met meerdere mensen is wel mogelijk in de volledige Revit versie maar niet in de LT versie. Verder zitten er in de volledige versie functionaliteiten voor Elektra en Leidingtekenwerk. Deze zitten niet in de LT versie.

Kijk hier voor de verschillen: https://www.autodesk.nl/compare/compare-features/revit-vs-revit-lt

Als je met Revit LT wilt renderen kun je dat doen in de Cloud met cloudcredits. In de volledige versie van Revit zit dit in het programma zelf. Voor de meeste kleine tot middelgrote tekenbureau’s is Revit LT een perfecte oplossing. Eenmaal gewend aan BIM kun je heel eenvoudig doorgroeien naar bijvoorbeeld een AEC Collection. Hierin zit de volledige versie van Revit, naast heel veel andere software, waarmee je al je werkzaamheden kunt stroomlijnen. Dus ook met het oog op de toekomst is Revit LT de beste investering!