Revit LT Suite

Revit LT Suite de Tool om aan de slag te gaan met BIM!

Als je met het bedrijf voorbereid wilt zijn op de toekomst dan is BIM de oplossing. Je kunt perfect aan de slag met BIM door gebruik te maken van de Revit LT Suite 2018. Je hebt dan zowel AutoCAD LT als ook Revit LT in de licentie zitten! De ideale combinatie van je vertrouwde AutoCAD LT programma en de BIM software van Autodesk Revit LT! 

Revit LT Suite bevat de volgende programma’s

Revit LT of Revit

Met Autodesk AutoCAD Revit LT kunt je de ontwerpen in een virtuele omgeving creëren bekijken, waardoor je beter inzicht krijgt in het gebouw en daarmee kun je nog beter je ideeën communiceren met de opdrachtgevers.

De keuze voor Revit of Revit LT is afhankelijk van wat je met de software wilt gaan doen. Het grootste verschil tussen beide programma’s betreft het samenwerken in één model. Gelijktijdeg samenwerken in één model met meerdere mensen is wel mogelijk in de volledige Revit versie maar niet in de LT versie. Verder zitten er in de volledige versie functionaliteiten voor Elektra en Leidingtekenwerk. Deze zitten niet in de LT versie.
Kijk hier voor de verschillen: https://www.autodesk.nl/compare/compare-features/revit-vs-revit-lt

Als je met Revit LT wilt renderen kun je dat doen in de Cloud met cloudcredits. In de volledige versie van Revit zit dit in het programma zelf. Voor de meeste kleine tot middelgrote tekenbureau’s is Revit LT een perfecte oplossing. Eenmaal gewend aan BIM kun je heel eenvoudig doorgroeien naar bijvoorbeeld een AEC Collection. Hierin zit de volledige versie van Revit, naast heel veel andere software, waarmee je al je werkzaamheden kunt stroomlijnen. Dus ook met het oog op de toekomst is Revit LT de beste investering!