BIM360 Team

Er komen geen producten overeen met de selectie.

BIM 360 Team

Samenwerken en ontwerpen voor professionals in Architecture & Engineering

Gebruik nu de cloud-gebaseerde tool voor AEC ontwerpteams om samen te werken. BIM 360 Team zorgt voor meer efficiënte communicatie tussen architecten, ingenieurs en alle belanghebbenden van een project, op één centrale plek. Gebruikers kunnen meer dan 100 soorten bestanden bekijken (2D en 3D tekeningen en modellen, excel bestanden, PDF, etc). Je kunt ze delen en beoordelen vanaf elk (mobiel) apparaat en vanuit elke web browser.
Login en maak een account aan op http://team.bim360.com.

 

Voordelen BIM 360 Team

 • Werk overal en altijd samen aan je project met het hele team.
 • Maak snelle, meer efficiënte beslissingen.
 • Deel en bekijk modellen meteen ter plaatse, vanaf elk apparaat.
 • Vind de meest recente versie van documenten en bestanden meteen terug.
 • Bekijk de vorige versies van je bestanden en krijg een overzicht van het verloop van het project.
 • Maak sneller beslissingen, omdat je informatie vanaf de bouw of je leverancier binnen seconden ter beschikking hebt.

 

Hoe werkt dat eigenlijk samenwerken met BIM 360 Team?

 1. Je koopt een abonnement BIM 360 Team. Je ontvangt een plek in de cloud van 500Gb per licentie. Iedere gebruiker met een licentie heeft toegangsrechten en beheersrechten. Hierin zitten ook alle middelen om gebruikers aan te maken die geen licentie nodig hebben.
 2. Op een beveiligde fileserver in de cloud maak je projecten-mappen aan waarin je al je bestanden bewaart. Dit kunnen tekeningen, excel sheets, PDF bestanden, etc. zijn, of een van de overige 100 bestands-formaten. De laatste versies van je bestanden staan altijd op die plaats.
 3. Voor ieder project geef je bepaalde mensen toegang voor project of delen ervan met een email en een wachtwoord. (ze hebben geen licentie nodig)
 4. Denk aan toeleveranciers die tekeningen of specificaties nodig hebben of een collega die op de bouw rondloopt.
 5. Vanaf een willekeurige plek kan de aangewezen persoon met een internet browser tekeningen, sheets of andere zaken openen en bekijken. En altijd de laatste versie! Dit kan allemaal met een PC, tablet, telefoon, alle apparaten waarmee je internet op kunt. (Er zijn ook apps op Android en IOS)
 6. De mensen kunnen bijvoorbeeld zelfs opmerkingen zetten bij een tekening, die gelijk beschikbaar is voor de ontwerper.