AutoCAD LT

"AutoCAD LT 2020 jaarabonnement", goedkoopste keuze als je de software langer dan 8 maanden gebruikt. Met automatisch verlenging, zodat je zorgeloos bezig kunt zijn met je werk.

AutoCAD LT de beste 2D tekentool!

AutoCAD LT is het 2D ontwerp product voor de prijsbewuste ontwerper! Door de speciale 2D gemakkelijk te gebruiken tekentools kun je snel en efficiënt werken. AutoCAD LT is het meest verkochte 2D Tekenprogramma en bestaat al meer dan 30 jaar. Autodesk AutoCAD LT helpt de professionele tekenaars om gemakkelijk nauwkeurige 2D tekeningen te creëren .

  • Productiviteit: Door de innovatieve 2D tekentools verminder je de tijd die het kost om een taak uit voeren, hierdoor teken je sneller en efficienter.
  • Compatibiliteit: De TrustedDWG technology zorgt ervoor dat de AutoCAD bestanden altijd uitwisselbaar zijn met andere Autodesk programma's.
  • Betrouwbaarheid: AutoCAD LT is gebasseerd op de Autodesk AutoCAD software technologie, dit platform wordt al meer dan 30 jaar gebruikt door miljoenen gebruikers.  


 

AutoCAD LT 2020. De software voor professionals!

AutoCAD LT is 2D ontwerp-software waarmee je sneller en nauwkeuriger tekent, waar je ook bent. Voor de prijsbewuste ontwerper! Door de gemakkelijk te gebruiken speciale 2D tekentools kun je snel en efficiënt werken. AutoCAD LT is het meest verkochte 2D Tekenprogramma en bestaat al meer dan 30 jaar. De beste keus voor jou!

Download documentatie

Download brochure AutoCAD LT 2020

System Requirements voor AutoCAD LT 2020

Vergelijking AutoCAD LT 2020 met AutoCAD 2020

 

De Autodesk AutoCAD LT software zit ook in de volgende producten: